
Intr-o cratiţa mare, se incalzeste uleiul si se adauga pancetta. Se gateste, pana cand se rumeneste sunca. Adaugati ceapa, si lasati sa se rumeneasca. Se adauga usturoi si gatiti numai pana cand incepe sa sfaraie. Adaugati rosii, busuioc, sare şi piper si se fierbe timp de zece minute. Adaugaţi smantana si se amesteca bine. Lasati sosul la foc mic.
Gatiti paste intr-o oala mare, se adauga sare in apa si puneti pastele. Se scurge si se pun pastele cu sos si patrunjel proaspat. Se poate adauga si branza rasa.
Gatiti paste intr-o oala mare, se adauga sare in apa si puneti pastele. Se scurge si se pun pastele cu sos si patrunjel proaspat. Se poate adauga si branza rasa.
Ingrediente pentru 4 portii
2 linguri de ulei de masline
1 / 2 cana ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi
6 bucati Pancetta taiate (sau sunca)
1 cana pasta de tomate
1 / 3 ceasca busuioc proaspat
1 / 3 ceasca smantana dulce
1 / 3 cana patrunjel proaspat tocate
sare si piper dupa gust
2 linguri de ulei de masline
1 / 2 cana ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi
6 bucati Pancetta taiate (sau sunca)
1 cana pasta de tomate
1 / 3 ceasca busuioc proaspat
1 / 3 ceasca smantana dulce
1 / 3 cana patrunjel proaspat tocate
sare si piper dupa gust
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu